Dordt maakt halve wedstrijd indruk

20100710 ADO

De tropische zaterdag had veel bezoekers naar andere en vooral koelere oorden getrokken, maar de oefenwedstrijd tussen ADO en Dordt was veel leuker dan onder deze omstandigheden vooraf werd verwacht.

De opening was voor de thuisclub dat in de basisopstelling begon, maar daarna pakte Dordrecht brutaal het initiatief. Met Van der Ploeg in het doel, het centrale duo Versluis / Van Muyen, het middenrif met Ramos, Sequeira en Coster en de dartele Kalisse op links stond het geraamte van vorig jaar.

De backposities waren nieuw ingevuld met Ridny Cairo op rechts en Bart van Hintum aan de linkerkant en de teruggekeerde aanvoerder Cecilio Lopes in de spits beschikt trainer Henny Lee in ieder geval over een aanvalsleider van formaat. Op 10 mocht Renaldo Jongebloet zich nog een keer bewijzen.

In die formatie maakte FC Dordrecht in de eerste helft een goede indruk en met een schitterende vrije trap schoot Van Hintum zijn ploeg halverwege verdiend op voorsprong. Na een verdedigend slippertje van diezelfde Van Hintum kon Vicento de gelijkmaker inkoppen.

Na rust zakte de krachten van Dordt zienderogen weg en had het, ook na de massale wissel van John van den Brom na een uur spelen, niet veel meer in te brengen. Buijs en Van Hese scoorden voor de thuisploeg dat zo met 3-1 de winst naar zich toetrok.

Foto: www.adodenhaag.nl

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01