FC Dordrecht horeca BV

schaapskooi

Wellicht heeft u het al in de wandelgangen gehoord, de horeca van FC Dordrecht zal vanaf heden in eigen beheer worden geexploiteerd. De horeca zal dan ook verdergaan onder de naam van “FC Dordrecht Horeca B.V.”.

FC Dordrecht Horeca B.V. zal geleid worden door Maurice Isenia, die al bekend is bij de club. Na ruim 3 jaar trouwe dienst bij TJD Eetcafé zal Maurice nu bij ons zijn carriere voortzetten. Maurice zal FC Dordrecht Horeca B.V. gaan leiden met als assistente Helma van der Tuin.

Maurice streeft ernaar om het succes van FC Dordrecht afgelopen jaren te evenaren en waar mogelijk te verbeteren. Met alle veranderingen binnen FC Dordrecht is er een nieuwe kok aangetrokken, namelijk David de Jager. David is een kok met passie voor het vak en ruime ervaring. Hij is onder meer in drie 3*** sterrenrestaurants kok geweest. Nu heeft hij er voor gekozen om komend seizoen voor met name de businessclubleden heerlijke diners te gaan bereiden.

Categorie: Zakelijk nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01