Groep compleet voor start competitie

_F0F0051

Met de komst van het ADO-duo is de selectie van Henny Lee vlak voor de start van het seizoen volledig ingevuld.

Met totaal negen nieuwkomers van buitenaf en de aanstormende jeugd uit het beloftenteam staat er een nieuw elftal op de Krommedijk. De vertrouwde gezichten van de keepers Doedee en Van der Ploeg, Longuet, Van Muyen en Versluis achterin, Coster, Ramos, Sequeira op het middenveld en Kalisse in de aanval zijn nog te zien, maar de koppeltjes Bart van Hintum en Erik Quekel van FC Oss, Tom Beugelsdijk en Raily Ignacio van ADO, Vlatko Lazic en Renaldo Jongebloet van Ajax en Dave Huymans van Cambuur, Ridny Cairo van PSV en Cecilio Lopes van Heerenveen is er veel nieuw elan op de Krommedijk verschenen.

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01