Ook de beloften gaan beginnen

Het beloftenelftal van FC Dordrecht begint a.s. maandag officieel aan haar voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een jaar afwezigheid keert het team terug in het nederlandse voetbalcircuit. Een aantal spelers uit de beloften traint sinds afgelopen week ook al mee met de 1e selectie.

De selectie voor komend seizoen ziet er als volgt uit:
Michiel Belhadj, Sebastiaan Kooij, Arinneson Pauletta, Nick de Bil, Deniz Alkac, Richard Clement, Danny Monster, Ruben Koorndijk, Kevin Patijn, Ilyas Chouaibi, Anthony Velder, Dane Brard, Ferhad Kemalder, Adam Hakizamana, Mawoena Amevor en Jermaine van Pijkeren.

Trainer van de beloften is Frits van den Berk (voorheen Vitesse) en hij wordt geassisteerd door: Roy de Bruin, Delano Hill en Paul Koster. Dit viertal neemt daarnaast de A-jeugd onder hun hoede.

Categorie: Jeugd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01