Jong Dordt en Roda spelen gelijk

In een opnieuw doelpuntrijke wedstrijd, heeft Jong FC Dordrecht gelijkgespeeld tegen Roda JC: 3-3.

De Schapenkoppen begonnen goed aan het duel en kregen binnen de tien minuten al drie goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. De scherpte ontbrak echter bij Raily Ignacio en Renaldo Jongebloet. De eerste counter van de bezoekers leverde wel een goal op. Tayfun Candan liet ex-schapenkop Rihairo Meulens te veel ruimte die Stein Huysegems bediende: 0-1. Niet veel later trok Raily Ignacio de stand alweer gelijk. Nog voor rust nam Roda JC opnieuw een voorsprong. Nadat Johan Versluis zich had verkeken op een diepe bal, kon de voorzet gegeven worden en was het weer Huysegems die trefzeker was: 1-2.

Na rust trokken de Dordtenaren het initiatief al snel naar zich toe. Dit leidde tot twee goals. Renaldo Jongebloet maakte op aangeven van Vlatko Lazic gelijk, de 3-2 kwam op naam van Raily Ignacio, opnieuw was Lazic de aangever. Een eigen goal van Johan Versluis bepaalde de eindstand uiteindelijk op 3-3. Jammer van de puntendeling, want FC Dordrecht speelde zijn beste partij tot nu toe waarbij overigens ook aangemerkt mag worden dat het arbitrale trio het duel uitstekend leidde.

Categorie: Jeugd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01