Business event FC Dordrecht

businessevent

Op maandag 25 oktober vindt een bijzonder business-event plaats aan de Krommedijk. Een groot aantal bekende namen uit Dordtse kringen, voetbalkringen en natuurlijk de combinatie van die twee, ontmoet elkaar op het terrein van FC Dordrecht.

Zo zullen Michael van Praag en Kees Jansma onder leiding van RTV Rijnmond’s Jan Dirk Stouten ingaan op diverse hot items in de wereld van het profvoetbal. Financiële problemen, licenties, maar ook kansen en nieuwe mogelijkheden, het WK van 2018 (in Nederland?) en de toekomst van FC Dordrecht, het komt allemaal aan bod. Burgemeester Arno Brok van Dordrecht vertelt over het topsportklimaat in de Drechtsteden en voorzitter Ad Heijsman praat u bij over de vele ontwikkelingen die momenteel bij FC Dordrecht gaande zijn. Natuurlijk is ook bouwer Ballast Nedam aanwezig, om met gepaste trots de inmiddels concrete plannen voor het nieuwe stadion van FC Dordrecht toe te lichten en vanzelfsprekend zal ook oud-DS’79-voorzitter en lid van de Raad van Toezicht van de KNVB, Gerard Bouwer aanwezig zijn.

Diverse vertegenwoordigers uit de voetbalwereld (onder meer topscheidsrechter Danny Makkelie en presentator en oud-FC Dordrecht speler Hans Kraay jr) zijn aanwezig, evenals diverse prominente vertegenwoordigers van de regionale politiek en natuurlijk het bedrijfsleven.

De avond begint om 17.00 uur met een bruisende ontvangst; om 17.30 uur trappen we officieel af.

Categorie: Zakelijk nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01