Bal en wedstrijdsponsor FC Dordrecht – FC Volendam

Ook voor de bekerwedstrijd tegen FC Volendam is er een bal en wedstrijdsponsor. Beide worden op deze midweekse wedstrijd gesponsord door CFE Nederland.

CFE Nederland bouwt in gezamenlijkheid aan de toekomst die vorm krijgt via succesvolle bouwprojecten op infra en industrieel gebied. Wij realiseren viaducten, tunnels, bruggen, sluizen, kademuren, ondergrondse constructies en geluidsschermen. Deels door de uitvoering zorgvuldig ter hand te nemen; die ons als ervaren bouwer toevertrouwd is. Deels door bij een kant en klaar plan toch mee te kijken naar het ontwerp en de engineering, omdat wij voelen dat het beter kan. Beter qua kwaliteit, kosten en tijd. Wij gaan voor dat schot in de roos. Dat maakt van CFE Nederland een firma met een aparte boodschap. Één die u moet aanspreken…

Meer informatie vindt u op de website van CFE Nederland.

Categorie: Zakelijk nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01