FC Dordrecht in categorie 1

2010104_heijsman

Vandaag werd bekend gemaakt dat de KNVB met betrekking tot de licentiekwalificatie FC Dordrecht heeft ingedeeld in categorie 1.

“We hebben er als bestuur notie van genomen”, zegt voorzitter Ad Heijsman. “Het is ook goed dat de KNVB nauwlettend toeziet op de financiële situaties bij de clubs. In ons geval gaat het wederom om een aantal punten waar we verder niet meer over wensen te discussiëren. We hebben in juni jl. reeds een Plan van Aanpak bij de KNVB ingediend dat inmiddels is goedgekeurd en in werking is getreden”. We zijn vol vertrouwen naar de toekomst: “Laatst hebben we het goede nieuws over het nieuwe stadion gehad en daar omheen zijn we nu druk bezig met een aantal ontwikkelingen. Deze zullen zeker bijdragen aan een spoedige terugkeer in categorie 2, wellicht al bij het volgende meetpunt komend voorjaar”.

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01