Euro Club Index nu ook voor de Jupiler League

euroclubindex2010

Dankzij het unieke periodesysteem, de altijd spectaculaire Jupiler Play-Offs en de wekelijks verrassende uitslagen lijkt iedere wedstrijd in de Jupiler League onvoorspelbaar. Komt hier met de Euro Club Index (ECI) verandering in?

De ECI is een ranglijst van alle Europese voetbalteams die in hun land op het hoogste niveau spelen. Speciaal voor de clubs uit de Jupiler League worden vanaf dit seizoen ook de ECI-scores van de Jupiler League wedstrijden bijgehouden. Vanaf nu is het mogelijk om aan de hand van de Euro Club Index te voorspellen hoe groot de kans op winst, gelijkspel of verlies van FC Dordrecht is of hoe groot de kans is dat FC Dordrecht de periodetitel wint.

Hoe werkt de ECI-score? Met de ECI-score wordt de speelkracht van een team op een bepaald moment weergegeven. Aan de hand van deze speelkracht worden voorspellingen gemaakt voor komende wedstrijden: de kans op winst, gelijkspel of verlies. De ECI-score is gebaseerd op de sportieve prestaties, waarbij de meest recente prestaties het zwaarst wegen. Ook de clubs uit de Jupiler League kunnen de ECI gebruiken voor hun sportieve doelstellingen op korte en langere termijn.

Bekijke de complete ECI-ranglijst voor de teams van de hoogste niveaus op: www.euroclubindex.com

Wekelijks zal er op de officiele website van de Jupiler League aandacht worden besteedt aan de Euro Club Index. www.jupilerleague.nl/eci/

De website www.euroclubindex.com bevat de totale lijst van de clubs uit de hoogste leagues in Europa. Op www.jupilerleague.nl/eci zijn alle ECI-scores voor de Jupiler League terug te vinden.

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01