Ruime zege Beloftenteam in Den Bosch

Jong FC Den Bosch-Jong FC Dordrecht: 0-4 (0-1)

In Den Bosch heeft het Beloftenteam van FC Dordrecht een ruime zege behaald. Op het jeugdcomplex van de Bosschenaren werd het uiteindelijk 0-4.

De eerste vijftien minuten hadden de Schapenkoppen het lastig. FC Den Bosch kreeg diverse mogelijkheden, maar Stef Doedee hield zijn team met een aantal prima reddingen op de been. FC Dordrecht kwam daarna beter in de wedstrijd en dit resulteerde al snel in de 0-1 van Dave Huijmans die wist te scoren op aangeven van Ruben Koorndijk en nou een foute inschatting van de Brabantse doelman.

Na rust drong FC Den Bosch aan op zoek naar de gelijkmaker. Het was echter FC Dordrecht dat uit een counter toesloeg via Jermaine van Pijkeren: 0-2. Dit betekende de nekslag voor de Brabanders, want na de tweede treffer konden de Dordtenaren het duel rustig en proffessioneel uitspelen. Soufiane Aouragh en Jesse Mayele bepaalde de eindstand uiteindelijk op 0-4.