Jeugdteams winnen hun bekerduels

Dubbeldam A1-FC Dordrecht A1: 0-10

Ook de tweede bekerwedstrijd die de A-jeugd speelde, leverde een grote zege op. Stadsgenoot Dubbeldam werd met dubbele cijfers verslagen: 10-0.

Nick Bolte nam in dit duel liefst zes treffers voor zijn rekening, de overige doelpunten kwamen op naam van Joey van de Voort, Bresley dos Santos, Reinier den Hoed en Jerzy Livramento.

EBOH B1-FC Dordrecht B1: 0-9

De B-jeugd is het bekerseizoen begonnen met een 9-0 overwinning op stadsgenoot EBOH. Bij rust was de stand 3-0 voor de Schapenkoppen, na de pauze werd EBOH naar een grote nederlaag gespeeld.

Gervane Kastaneer nam drie goals voor zijn rekening, Ibrahim Toure en Jearlon Martina maakten er ieder twee, de overige goals kwamen op naam van Okan Arslan en Jeremy Fernandes.

SC Excelsior C1-FC Dordrecht: 1-3

De C-jeugd heeft de eerste bekerwedstrijd van het seizoen verdiend gewonnen. In Rotterdam werd SC Excelsior, ook de tegenstander in de competitie van de Schapenkopjes, met 3-1 verslagen.

Yorick Termond zette FC Dordrecht op voorsprong, de thuisclub bepaalde de ruststand op 1-1. Bradley Pisas zorgde in de tweede helft voor de nieuwe voorsprong, waarna Sebastiaan Kaal tegen het einde van het duel uit een strafschop het karwei afmaakte: 1-3.