FC Dordrecht wint voor Theo Bos

FC Dordrecht heeft de eerste wedstrijd na de winterstop tegen Telstar met 2-0 gewonnen. In het duel, dat in het teken stond van steunbetuigingen aan trainer Theo Bos, maakte Cecilio Lopes beide treffers.

De wedstrijd kwam moeizaam op gang. In de eerste helft kwam alleen Lopes een teenlengte tekort om de openingstreffer aan te tekenen.

Kort na rust was de aanvaller van FC Dordrecht wel succesvol na uitstekend voorbereidend werk van Roderick Gielisse. De spelers toonden na dat doelpunt onder hun wedstrijdshirt een shirt met de tekst ‘Trainer, deze is voor jou’.

Na de 1-0 schoot Telstar-speler Frank Korpershoek vanuit het niets op de lat. Voor de thuisploeg was de mogelijkheid voor de Noord-Hollanders het sein om zelf op jacht te gaan naar de 2-0. In de slotfase besliste Lopes het duel definitief met een mooi stiftje. FC Dordrecht is door de winst gestegen naar de vijfde plaats in de eerste divisie.