Gelijkspel tegen Fortuna Sittard (incl video)

FC Dordrecht is in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard blijven steken op een 2-2 gelijkspel. De ploeg van interim-trainer Virgil Breetveld kwam twee keer op voorsprong, maar de Limburgers hadden beide keren een antwoord klaar.

Jesse Mayele, die een verleden heeft bij Fortuna, scoorde al na vijf minuten voor de Dordtenaren na voorbereidend werk van Cecilio Lopes. De bezoekers kwamen vervolgens beter in de wedstrijd, maar doelman Stef Doedee werd nauwelijks op de proef gesteld.

Na rust was de sluitpost wel kansloos op een inzet van Danny Schreurs, die bediend werd door Wouter Scheelen. Lang kon de formatie uit Sittard niet genieten, want enkele minuten later zorgde Jeffrey Rijsdijk voor een nieuwe Dordtse voorsprong. Hij trof met een afstandsschot. Ramon Voorn zorgde weer voor evenwicht.

In de slotfase werd een inzet van Tom Beugelsdijk nog van de lijn gehaald.

FC Dordrecht blijft vijfde in de eerste divisie.