Introduce mee naar borrel Erben Wennemars

Op dinsdag 6 maart aanstaande vindt onze maandelijkse businessborrel plaats. (niet op de gebruikelijke maandag). Op deze avond bieden wij u een combinatie van” business & pleasure”. Randstad Uitzendbureau heeft een aansprekende naam naar Dordrecht kunnen halen, namelijk: Erben Wennemars.

Egbert Rolf (Erben) Wennemarsis vooral bekend als Nederlands voormalig langebaanschaatser. Hij was gespecialiseerd in de sprint- en middenafstanden 500, 1000 en 1500 meter. Erben is nu bezig met andere projecten zoals: met ingang van november is Erben schaats analist bij de NOS en is hij als account adviseur voor het project Goud op de Werkvloer actief voor Randstad.

Erben zal tijdens onze businessborrel vooral gaan vertellen over de parallellen tussen het bedrijfsleven en zijn topsport. Waarbij hij de koppeling maakt richting zijn eigen ervaringen als topsporter en natuurlijk zijn ervaringen als accountadviseur bij Randstad.

Wij hopen dat u allen aanwezig zult zijn. Wij bieden u, als BC leden, exclusief de mogelijkheid om een relatie mee te nemen, die eventueel interesse zou hebben om net als u sponsor te worden bij FC Dordrecht. Wij verzoeken u, uw introducé vooraf aan te melden bij Kim Vrolijk via: kim.vrolijk@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.