Wisselende resultaten jeugdteams

1x winst, 1x gelijk en 1x verlies. Dat waren de resultaten van dit weekend nadat alle jeugdteams weer in actie waren gekomen.

De A1 speelde op het eigen jeugdveld de topper tegen Barendrecht. De wedstrijd eindigde in 1-1. Na een ruststand van 0-1, trok Noel Goosens de stand in de tweede helft gelijk. B1 won in Maastricht met spectaculaire cijfers van Scharn. Het werd liefst 6-4 voor de Schapenkoppen, bij rust stonden ze met 4-3 voor. De Dordtse doelpunten werden gemaakt door Jearlon Martina (driemaal), Shairon Kalmez (tweemaal) en Nedely Fortes. In Vlissingen verloor de C1 met 4-1 van JVOZ. De enige Dordtse treffer werd gemaakt door Petti Jaoa.

A1 blijft de koploper in de tweede divisie met zes gespeeld, zestien punten. De voorsprong op de nummer twee Barendrecht blijft vijf punten. De nummers drie en vier (ARC & SC Feyenoord) hebben na vijf gespeelde wedstrijden tien punten. B1 heeft nog altijd de volle buit na zes duels: achttien punten, maar staat ook na dit weekend tweede omdat VVV/Helmond Sport won. Zei hebben negentien punten uit zeven duels. De C1 is gezakt naar de elfde plaats. Na vijf gespeelde wedstrijden staat de teller op drie punten.