Geflatteerde uitslag Beloftenteam

Jong FC Dordrecht heeft de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met liefst 5-1 verloren. Dit terwijl de Schapenkoppen bij rust nog met 1-0 voorstonden.

In de eerste helft kreeg Fortuna Sittard kansen, maar scoren deden ze niet. Aan de andere kant gebeurde dit wel. Na een assist van Davi Lizardo was het Ingmar Maayen die de Schapenkoppen met een rake kopbal op voorsprong bracht.

Na rust kreeg Jong FC Dordrecht al snel een goede kans om de score uit te bouwen. Waar Ingmar Maayen met zijn hoofd voor de rust wel doeltrof, daar lukte dat Nick Bolte niet. Na een uur spelen kwamen de Limburgers op gelijke hoogte. Veel kansen kregen ze niet in het tweede bedrijf, maar Fortuna Sittard was wel uiterst effectief. In een tijdsbestek van nog geen half uur, wisten ze namelijk nog vier keer te scoren en uit te lopen naar 5-1.

Zo leed het Beloftenteam in Sittard een grote nederlaag, maar op basis van het vertoonde spel was het wel een geflatteerde uitslag.