Winnend FC Dordrecht nu 2e

FC Dordrecht heeft ook de moeilijke uitwedstrijd tegen De Graafschap winnend afgesloten. Op de Vijverberg eindigde de wedstrijd in 3-4 voor de Schapenkoppen.

Bij rust stond FC Dordrecht al met 3-1 voor. Beide Jeffrey’s (Rijsdijk en Fortes) zorgden met hun goals voor een 2-0 voorsprong, waarna Harrie Gommans iets terug deed namens de Superboeren. Nog voor de rust was het goalgetter Lars Veldwijk die er voor zorgde dat het verschil weer twee doelpunten werd in het voordeel van de Schapenkoppen.

Na de rust was het na een klein uur spelen zelfs 1-4 (tweede goal Rijsdijk), maar De Graafschap scoorde in de persoon van Parzyszek al snel weer tegen en in de blessuretijd maakte El Hassnaoui er zelfs nog 3-4 van.

Ondanks het feit dat FC Dordrecht in de slotfase onder druk stond, kwam de zege niet meer in gevaar. In de algehele stand staat het team van Harry van den Ham nu op de tweede plaats achter MVV (volgende week de tegenstander in het GN Bouw stadion). In de strijd om de tweede periode gaat FC Dordrecht zelfs aan kop en daarin is het de enige club die nog niet verloor.