B1 door in beker, A1 en C1 niet

Dit weekend stonden er voor alle jeugdteams bekerduels op het programma. Voor de A1 en B1 betroffen dit duels in de knock-out fase, voor de C1 was het de laaste wedstrijd in de poule.

A1 werd uitgeschakeld door ASWH. In Hendrik Ido Ambacht eindigde de wedstrijd tegen de 3e divisionist in 2-1. Ibrahim Toure had zijn team nog op voorsprong gebracht, maar aan het begin van het laatste kwart van de wedstrijd, sloeg ASWH tweemaal toe.

De B1 won in Alblasserdam met 0-2 van de plaatselijke voetbal vereniging. De goals werden over beide helfden verdeeld (eerste helft 0-1 Shairon Kalmez, tweede helft 0-2 Oussama Yekhlef).

In Breda verloor C1 met 2-1 van NAC. De Schapenkoppen speelden met vrijwel alleen maar eerstejaars die in de competitie nog niet of nauwelijks minuten hadden gemaakt. Redwan Ouijan had zijn team nog wel op voorsprong gebracht, maar de Brabanders zouden aan het langste eind trekken. De uitslag deed er overigens niet toe. Vooraf was de thuisloeg al uitgeschakeld en had FC Dordrecht slechts een hele kleine kans op verder bekeren.