Alleen B1 wint

Op de eerste dag van december kwamen alle jeugdteams weer in actie voor de competitie, vorige week werd er louter voor de beker gespeeld. A1 kwam op eigen veld niet verder dan 2-2 tegen laagvlieger Quick. Ook de B1 speelde tegen Quick, maar dan uit. Het werd 1-4 voor de Schapenkoppen. C1 verloor in Rotterdam met 2-1 van Sparta.

De A1 speelde tegen Quick een moeizame wedstrijd. Ze kwamen tot twee keer toe op voorsprong (het eerste doelpunt was een eigen goal van Quick, de tweede treffer kwam op naam van Jeremy Fernandes) maar toch eindigde de wedstrijd gelijk. B1 stond bij rust met 0-1 voor door een doelpunt van Jearlon Martina. Na de rust zette Shairon Kalmez zijn team op 0-2. Quick kwam terug tot 1-2, maar in de slotfase sloegen de Dordtenaren twee keer toe (1-3 Oussama Yekhlef en 1-4 Jearlon Martina). De C1 stond bij rust met 0-1 voor (eigen goal Sparta na goed drukzetten van Cheick Toure), maar verloor toch met 2-1. Eerder dit seizoen werd het nog 7-1 voor de Spartanen, hetgeen de progressie aangeeft van de Schapenkoppen. Sterker nog, een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven.

A1 raakt in de competitie verder achterop omdat koploper Barendrecht wel gewoon won (3-1 tegen Excelsior Maassluis). A1 staat nu acht punten achter op Barendrecht, wel hebben ze twee duels minder gespeeld. B1 blijft gewoon koploper, VVV/Helmond Sport B2 won overigens ook. C1 heeft in de stand weer stuivertje gewisseld met MVV dat met 1-0 won van NAC Breda.