Jong Zwolle te sterk voor Beloftenteam

Het Beloftenteam heeft thuis tegen PEC Zwolle een grote nederlaag geleden. De wedstrijd eindigde in 1-5.

Al vroeg in de wedstrijd namen de bezoekers de leiding, maar binnen 10 minuten zorgde Noel Goosens ervoor dat de stand weer in evenwicht was. Een beter spelend PEC Zwolle, met onder meer Arne Slot in de gelederen, liep al voor de rust uit naar een 1-3 voorsprong.

Na de rust was er een goede kans voor Giovano Godeken op de aansluitingstreffer, maar die bleef uit. Bij de stand van 1-4 was het Noel Goosens die nog een goede mogelijkheid kreeg om te scoren. Maar de wedstrijd was toen al gespeeld. Waar de Schapenkoppen de kansen niet wisten te benutten, daar deden de bezoekers dat wel. Daarnaast was de tegenstander in deze wedstrijd simpelweg beter.