Ongelukkig verlies Belofte’s

Het Beloftenteam heeft de uitwedstrijd tegen Roda JC met 4-2 verloren. Voor de Schapenkoppen vielen de tegendoelpunten op de verkeerde momenten, zelf lieten ze wederom een aantal kansen onbenut.

Na een kwartier spelen nam de thuisploeg de leiding, maar drie minuten later trok Ricardo Samoender de stand middels een vrije trap weer gelijk. Na een half uur spelen kwam Roda JC opnieuw op voorsprong en niet veel later werd het zelfs 3-1. Nog voor de rust kwamen de Schapenkoppen terug in het duel. Met een goede bal zette Michael Potkamp Jeffrey Fortes vrij voor de keeper, waarna Fortes onderuit werd gehaald. De actie leverde voor de Roda doelman een rode kaart op en voor FC Dordrecht een strafschop die benut werd door Giovano Godeken: 3-2.

Vlak na de rust bepaalden de Limburgers de eindstand op 4-2. Want kansen waren er nog wel voor FC Dodrecht (wederom vrije trap Samoender en Godeken één-op-één met de keeper) maar gescoord werd er niet meer.