OHRA nieuwe partner CED

20081128_46

Iedereen die in de periode tussen 19 december en 31 januari 2013 een Zorg of Schadeverzekering afsluit bij OHRA kan gebruik maken van de gunstige Jupiler League voorwaarden. Iedereen die overstapt op OHRA ontvangt maar liefst tot 10% collectiviteitskorting. Bovendien ontvangen nieuwe klanten twee gratis tickets voor een wedstrijd naar keuze van hun favoriete club uit de Jupiler League.

Patrick Brand, directeur Coöperatie Eerste Divisie: “We zijn verheugd om een A-merk als OHRA aan de Jupiler League te kunnen verbinden. De samenwerking met OHRA past in het beleid om de bezettingsgraad in de stadions te verhogen. Bovendien zorgt het voor de clubs direct voor extra inkomsten.”

Alwin Adriaensen van OHRA: “Het verheugt OHRA een samenwerking met de Jupiler League aan te kunnen gaan. De overstap naar OHRA biedt fans en supporters extra gunstige voorwaarden en tarieven. Met 2 gratis toegangskaarten kan de prettige en sportieve sfeer geproefd worden in de aantrekkelijke Jupiler League.”

Voor informatie ga naar www.ohracollectief.nl/jupilerleague en bereken direct het voordeel.

Categorie: Zakelijk nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01