Weer zege C1, A1 wint oefenduel

C1 heeft de inhaalwedstrijd tegen Willem II/RKC met 2-0 gewonnen. De goals werden over beide helften verdeeld. Voor de rust maakte Shaquille Pinas uit een vrije trap de 1-0, in de tweede helft was het Jeremy Cijntje die de bal vanaf de zijkant rechtstreeks in de verre hoek schoot: 2-0.

De Schapenkoppen dwongen de zege af door in heel de wedstrijd fel te zijn en ze kwamen nauwelijks in de problemen. Van tijd tot tijd werd er heel goed gespeeld.

Door de vijfde overwinning van het seizoen, zijn de Dordtenaren nu gestegen naar de achtste plaats op de ranglijst.

A1 oefende in Rotterdam tegen derde divisionist Alexandria’66 A1. De wedstrijd werd met 3-2 gewonnen. Everon Pisas en Ibrahim Toure (tweemaal) vonden het net namens de Schapenkoppen. In de competitie van A1 verloor koploper Barendrecht met 2-1 bij Spartaan’20. FC Dordrecht heeft nu al vier duels minder gespeeld dan Barendrecht.

B1 kwam niet in actie, de groep werkte op zaterdag een training af.