Resultaten jeugdteams za 16/02

Alle jeugdelftallen kwamen deze zaterdag weer in actie. De wedstrijd van de A1 tegen ARC werd niet uitgespeeld. Het duel aan de Krommedijk werd in de 74e minuut, bij een stand van 2-1 in het voordeel van de Schapenkoppen, gestaakt wegens een ernstig blessuregeval van een speler van ARC.

De B1 speelde in- en tegen Bennekom en zette daar een ruime uitslag neer. Het werd uiteindelijk 1-5. De Schapenkoppen kregen zoveel kansen dat de score gemakkelijk veel hoger had kunnen en ook moeten uitvallen. Bij rust was de stand 0-3, in de tweede helft deed Bennekom bij de stand van 0-4 iets terug. De doelpunten werden gemaakt door Gervane Kastaneer, Justin Spruijt, Shairon Kalmez, Luivienno Statia en Reggie de Windt.

De C1 speelde op eigen veld de Rijnmondderby tegen Excelsior. Voor het eerst dit seizoen speelden de Schapenkoppen gelijk: 2-2. Al na drie minuten was het Sven van der Net die zijn team op voorsprong bracht: 1-0. Niet veel later was de stand weer gelijk. In de tweede helft bracht Jeremy Cijntje zijn team opnieuw aan de leiding, maar de voorsprong kon niet vastgehouden worden. In de slotfase van de wedstrijd golfde het spel op en neer. Beide teams gingen gedreven op zoek naar de winnende treffer, maar deze kwam er niet. De C1 is na de winterstop nog ongeslagen (uit drie duels werden zelfs zeven punten gehaald) en heeft een voorsprong van zes punten op de nummers 11 (JVOZ) en 12 (Roda JC). De nummers 11 en 12 degraderen uiteindelijk rechtstreeks.