Theo Bos overleden

20111027_03b_theo_bos

Gisteravond is Theo Bos overleden. Een lange strijd tegen zijn ziekte heeft hij uiteindelijk op moeten geven. Vorig jaar werd duidelijk dat dit onvermijdelijk zou gaan worden, maar Theo vocht tot het laatst toe door.

Eind vorig jaar werd alvleesklierkanker bij hem geconstateerd, een ziekte met een slechte levensverwachting, maar Theo geloofde in zijn eigen kracht, de dokter en het onmogelijke. “Ik wil de statistieken veranderen”.

Veertien maanden onderging hij intensieve behandelingen, maar vorige week werd de chemotherapie gestaakt.

Afgelopen jaar trouwde Theo met zijn vriendin Marieke een deed nog zo veel mogelijk leuke dingen samen met kinderen Lotte, Tess en Luuk. Theo wilde de kwaliteit van het leven zo lang mogelijk bewaren en genieten van de mooie momenten die hij nog zou meemaken.

Theo Bos is maar 47 jaar mogen worden. Hij zal komende week in besloten kring worden gecremeerd.

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01