Eerbetoon Theo Bos

VOETBAL-EREDIVISIE-VITESSE vs RODA JC

Meer dan een maand is het stil geweest op de Krommedijk. Stil omdat er niet werd gevoetbald, stil omdat onze trainer Theo Bos op 28 februari overleed. De leegte die hij heeft achtergelaten bij familie, vrienden, spelers, staf en supporters is nog steeds voelbaar.

Vrijdag 29 maart zal er voor de wedstrijd tegen FC Oss gezamenlijk met de supporters een gedenkmoment gecreërd worden. Deze herdenking begint rond 19.45 uur, wij vragen daarom aan iedereen om tijdig op de tribunes plaats te nemen. Ad Heijsman houdt een korte toespraak, de Lammetjes van de juniorclub zullen wensballonnen oplaten en het door Emile Hartkamp voor Theo Bos geschreven lied zal door het stadion klinken. Aansluitend leggen de spelers bloemen bij een foto van Theo waarna een minuut stilte wordt gehouden.

FC Dordrecht doet een oproep aan alle supporters om geen vuurwerk of fakkels af te steken, aangezien dit door de KNVB nadrukkelijk is verboden. Dit kan en zal resulteren in een boete voor de club.

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01