Spinningmarathon voor erevoorzitter

Site Ferenc Vermaas

De 12 jarige Ferenc Vermaas is vorige zomer door Ad Heijsman benoemd als erevoorzitter van FC Dordrecht. “Hij wist alles beter daarom vond ik wel dat hij de nieuwe voorzitter mocht worden“, vertelde Heijsman.

Ferenc lijdt al 8 jaar aan kinderkanker en wordt hiervoor in Duitsland behandeld omdat er in Nederland geen behandeling meer mogelijk is. Omdat de behandeling een kostbare zaak is wordt er zaterdag 20 april bij WorkoutCentre Be You een spinning marathon georganiseerd om geld in te zamelen. FC Dordrecht werkt hier uiteraard aan mee en Johan Versluis en Reinier den Hoed zullen namens de club aanstaande zaterdag flink gaan fietsen voor Ferenc.

Meer informatie: http://www.workoutcentre.nl/spinningmarathon-/

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01