Resultaten jeugdteams 20/04

Afgelopen zaterdag kwamen de A1, B1 & C1 weer in actie. Laatstgenoemde team speelde een vriendschappelijke wedstrijd. De A-jeugd speelde gelijk, De B-jeugd won ruim, net als de C-jeugd.

De A1 speelde de inhaalwedstrijd thuis tegen Quick Boys. Het duel eindigde in 2-2, alle doelpunten vielen in de eerste helft. Het was een matige wedstrijd van de Schapenkoppen waarbij er het nodige fout ging (vooral in balbezit waren de spelers slordig en het elftal kwam tot weinig kansen). Desondanks wist Noel Goosens zijn ploeg op 1-0 te zetten. Uit een corner kwam Quick Boys weer op gelijke hoogte. Terwijl FC Dordrecht na de 1-1 een strafschop had moeten krijgen (Everon Pisas werd binnen de zestien meter neergehaald) ging de bal juist aan de andere kant op de stip. De bezoekers wisten wel raad met het buitenkansje: 1-2. Nog voor de rust werd het weer gelijk, doelpunt van Everon Pisas: 2-2. In de tweede helft waren er kansen te zien voor beide doelen, gescoord werd er echter niet meer.

De B1 haalde ook in op eigen veld en won ruim van laagvlieger Scharn: 3-0. In de eerste helft werd de basis gelegd voor de overwinning. Bij vlagen was er heel goed positiespel te zien van de Schapenkoppen, er was veel balbezit en er ontstonden een aantal goede kansen. Enkel door wat slordigheden van FC Dordrecht, konden de bezoekers dreigend worden. Schade leverde dit niet op. In de tweede helft werd Scharn binnen twaalf minuten op de pijnbank gelegd door twee doelpunten van Justin Spruijt (1-0 en 3-0) en een goal van Anil Cicilia (2-0). De Dordtenaren hadden de wedstrijd volledig in handen en kregen kansen om de score een hoger aanzien te geven. Het bleef echter bij 3-0.

De C1 had geen competitieverplichtingen en speelde vriendschappelijk bij Haaglandia (de nummer twee van de 2e divisie). Bij vlagen werd er uitstekend gespeeld. Bij rust was de stand 0-3, uiteindelijk wonnen de Schapenkoppen met 2-5.

De A1 is door het gelijkspel tegen Quick Boys nu uitgeschakeld voor de titel (Barendrecht is de kampioen). De nacompetitie kunnen ze echter niet meer mislopen. In mei volgen er dus nog kansen om alsnog te promoveren. Eerst volgt nog de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Excelsior Maassluis (zaterdag 27/04). De B1 is nu heel dicht bij het kampioenschap. Het team heeft nog een paar punten nodig. De C1 heeft nog een puntje nodig om zich veilig te spelen in de hoogste afdeling voor C-junioren. Volgende week gaan ze op bezoek bij de nummer 11 VVV/Helmond Sport.