Rentree Warner Hahn

Vanavond heeft Warner Hahn zijn rentree in het doel gemaakt. Met Jong FC Dordrecht speelde keeper mee in de competitiewedstrijd tegen de beloften van Sparta. Op Sportpark Terbregge won zijn elftal bovendien nog eens met 1-3.

Op 15 februari raakte Hahn geblesseerd. Bij een ultieme reddingsactie in de slotfase tegen Go Ahead Eagles kwam hij in botsing met Mawouna Amevor waarbij zijn rechterschouder uit de kom schoot. Clubarts Peter Fontijne plaatste het gewricht nog op het speelveld weer in het gelid, maar het kostte de doelman daarna wel een lange periode van herstel.

“Het was een lekker wedstrijdje”, kende Hahn na afloop een tevreden gevoel. Maar prof als hij is, noemde hij vervolgens direct de winst als belangrijk onderdeel van de avond.

Giovani Godeken zette Dordt al na vier minuten op voorsprong en nog voor het halve uur vergrootte Jair Balrak de marge. De lange spits stelde na rust met de 1-3 de zege veilig voor de ploeg van Marco Jalink.