Verlies A1 & C1

De A1 en C1 hebben beiden hun competitieduels verloren. De A1 verloor op eigen terrein van Excelsior Maassluis (2-3), de C1 ging in Venlo met 1-0 onderuit tegen VVV/Helmond Sport.

Everon Pisas nam beide treffers van de A1 voor zijn rekening. De nederlaag in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen had geen gevolgen voor de Schapenkoppen. Het is niet zeker of het team als tweede zal eindigen (volgende week worden de laatste wedstrijden gespeeld, FC Dordrecht A1 zit in een competitie met elf teams waardoor er elke speelronde een team vrij is), maar wat er ook gebeurd, deelname aan de nacompetitie om promotie was al een feit. De nacompetitie zal beginnen op zaterdag 11 mei.

Vervelend nieuws was de nederlaag van de C1 in Venlo. Door dit resultaat moeten de Schapenkoppen hun afsluitende wedstrijd volgende week thuis tegen Roda JC winnen voor lijfsbehoud om niet afhankelijk te zijn van andere teams. Bij een gelijkspel of een nederlaag tegen Roda JC, bepalen de resultaten van de wedstrijden van NAC Breda (10e) en VVV/Helmond Sport (11e) het lot van FC Dordrecht C1 dat zelf nu 9e staat.

Categorie: Jeugd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01