A1 goed van start in nacompetitie

De A-jeugd is de nacompetitie begonnen met een prima resultaat. In Utrecht werd er met 4-1 gewonnen van Elinkwijk.

De eerste helft van de Schapenkoppen was niet goed. Er was simpelweg te weinig bezieling bij een aantal spelers. Na twee minuten was er al een grote kans voor de thuisploeg, na 26 minuten spelen viel uiteindelijk de 1-0, alleen was de manier waarop wel ongelukkig. De stand werd gelijk getrokken uit een vrije trap door aanvoerder Quincy Boogers. 1-1 was ook de ruststand.

Na de rust waren er veel duels en Elinkwijk hanteerde veelvuldig de lange bal. Omdat het moeilijk was voor de Dordtenaren om voetballend tot aanvallen en kansen te komen, werd besloten het over een andere boeg te gooien. Er werd op de counter gespeeld en dit pakte goed uit. Via een prima uitgevoerde counter zette Gervane Kastaneer FC Dordrecht na een dik uur spelen op voorsprong en in de laatste vijf minuten sloegen de Schapenkoppen nog tweemaal toe na een messcherpe uitval. Opnieuw Gervane Kastaneer maakte de 1-3, bij de 1-4 legde Gervane de bal breed op Noel Goosens die het doelpunt op zijn naam bracht.

Zaterdag staat in Dordrecht de returnwedstrijd op het programma tegen Elinkwijk. De wedstrijd op het kunstgras van RCD zal om 14.30 uur beginnen.

Categorie: Jeugd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01