Gemeente akkoord met stadion

2010 GN Bouw Stadion 01 vanuit de lucht

FC Dordrecht krijgt een nieuw stadion. Tenminste, als het aan het college van B&W ligt krijgt het de medewerking van de gemeente om de plannen op de Krommedijk mogelijk te maken. Dit akkoord betekent een grote stap in een nieuwe richting. “Zover zijn we in acht jaar nog nooit gekomen, dit is een bijzonder moment”, aldus een verheugde Ad Heijsman.

Naast een ‘go’ voor de club om ontwikkeling van het nieuwe stadion te mogen realiseren, wil de gemeente meewerken aan de infrastructuur rondom het stadion. Daarnaast is het college van zins om de jaarlijkse sponsorbijdrage te verdubbelen tot een bedrag van 60.000 euro per seizoen. Hier krijgt de gemeente exposure en sponsorfaciliteiten voor terug. Enig voorbehoud is nog de goedkeuring door de gemeenteraad.

(Later meer)

 

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01