Derde oefenzege FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft woensdagavond opnieuw een oefenduel gewonnen. In een spannende en soms ook harde wedstrijd wist FC Dordrecht tegenstander FC Den Bosch met 1-0 te overtreffen. De scheidsrechter moest maar liefst vijf keer (waarvan twee voor FC Dordrecht) geel en éénmaal een rode kaart tevoorschijn halen.

Na twee vriendschappelijke wedstrijden tegen amateurploegen was deze ontmoeting een echte test hoe ver de selectie is met de voorbereiding naar de competitie. De toeschouwers konden meteen kennismaken met (de net gecontracteerde) aanvaller Erixon Danso, hij startte in de basis. Dordrecht koos volop voor de aanval wat in de 10e minuut werd beloond met een doelpunt van Giovanno Godeken.

In de tweede helft werd testspeler Carlos ‘Coco’ Carrasco ingebracht, die net zoals zijn medespelers regelmatig voor spannende momenten voor het Brabantse doel zorgden. Tot scoren kwam het helaas niet meer. Ook niet bij de Boschenaren die een penalty tegen de paal zagen ketsen.

Het team van Harry van den Ham vertrekt donderdag naar Hellevoetsluis voor een trainingskamp en zullen zaterdag aantreden tegen de selectie van Voorne Putten bij v.v. Nieuwenhoorn.