Pijnlijke nederlaag bij Jong FC Twente

FC Dordrecht heeft tegen Jong FC Twente de kans laten liggen om uit te lopen op de concurrentie. De Dordtenaren gingen met 2-0 onderuit bij Jong FC Twente.

In de 19e minuut werd doelman Te Loeke gepasseerd door een stiftbal van Youness Mohktar. In de eerste minuut van de tweede helft verdubbelde Felitciano Zschusschen de score. De Schapenkoppen kwamen in de slotfase nog dicht bij de 2-1, maar een inzet van Paul Gladon werd van de lijn gehaald.

FC Dordrecht staat nog bovenaan maar ziet de het gat met de tegenstanders steeds kleiner worden.   Het verschil met FC Eindhoven, Willem II en Sparta beslaat nog maar twee punten. Waarbij moeten worden opgemerkt dat Sparta één wedstrijd minder heeft gespeeld. De wedstrijd van de Rotterdammers tegen Achilles ’29 werd zondag afgekeurd.

Scoreverloop: 19′ Youness Mokhtar 1-0, 46′ Felitciano Zschusschen 2-0
Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Breukers, Martina, Röseler, Schilder, Tanda, Hölscher (Born), Leugers, Zschussen (Oosterwijk), Tapia (Yahaya), Mokhtar
Opstelling FC Dordrecht: Te Loeke, Fortes, Haddad, Wormgoor (Pisas), Peersman, Van Nieff, Korte, Alisic (Ket), Gladon, Luckermans, Danso (Mayele)