Pover begin 2014

FC Dordrecht is er in de afsluitende wedstrijd van het trainingskamp in Hellevoetsluis niet in geslaagd hoofdklasser Goes te verslaan. Op het terrein van OVV in Oostvoorne werd het 1-1.

Na een paar pittige trainingsdagen slaagde Dordt niet om de gang er echt in te krijgen, bovendien bood de ploeg van Gérard de Nooijer heel aardig tegenspel. De Dordtse assistent-trainer zat zaterdagmiddag als hoofdtrainer van Goes in het rood gestoken op de andere bank en zag zijn ploeg in de 19e minuut zelfs op voorsprong komen toen Constansia attent reageerde op een te zachte terugkopbal van Haddad.

Twee minuten later zette Erixon Danso het foutje recht. Na een slalom deponeerde hij de bal in het net:1-1.

Voor rust creëerde FC Dordrecht nog wel een handvol kansen (Danso voor open doel, Van Nieff op de lat),in de tweede helft (met het debuut van Yoeri Loen en zes andere spelers in het veld) waren de mogelijkheden spaarzaam.

De oefenwedstrijd haalde niet het officiële einde. Toen een speler van Goes zich verstapte en met een ernstig lijkende blessure van het veld gedragen moest worden, vonden beide coaches het welletjes.

Bij FC Dordrecht trainden de weer herstelde Wilmer Kousemaker en Matthew Steenvoorden tijdens het trainingskamp weer volop mee. Zij kwamen echter nog niet aan speelminuten toe. Lima, Korte en Pisas behoefden eveneens niet op het wedstrijdformulier genoteerd te worden.

Opstelling 1e helft: Te Loeke; Fortes, Vet, Haddad, Peersman; Varela, Ket, Van Nieff, Meulens, Gladon, Danso.
Opstelling 2e helft: Hahn; Onyeike, Wormgoor, Haddad, Peersman; Loen, Ket, Van Nieff (Potkamp); Snijders, Mayele, Danso.