Nieuwe naam stadion

20140511-ES

Riwal heeft haar naam verbonden aan het stadion van FC Dordrecht. Vanaf heden heet het stadion RIWAL HOOGWERKERS STADION. Na de verlenging van het contract als hoofdsponsor van FC Dordrecht is dit een mooie vervolgstap.

We zijn erg tevreden als hoofdsponsor van de voetbaltrots van onze stad. FC Dordrecht combineert professionele prestaties en gezonde ambitie met veel sfeer en gemoedelijkheid. De sponsoring van FC Dordt en de naamgeving van het stadion bezorgen ons veel publiciteit op radio en tv, in de krant en andere media. Hiervan hebben wij zowel op de verhuur- als arbeidsmarkt veel profijt van. Wij hopen op een goede afsluiting van de play-offs en daarmee de terugkeer van FC Dordrecht in de KNVB Eredivisie”, aldus Rik Maaskant commercieel directeur Benelux (Riwal Hoogwerkers bv). 

Foto:  Erwin Spek

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01