FC Dordrecht met 1-5 te sterk voor VV Goes

De tweede oefenwedstrijd van FC Dordrecht was een speciale voor de tegenstander VV Goes. De hoofdklasser nam afscheid van hun trainer Gérard de Nooijer en speler Rick de Punder.

Voor de Schapenkoppen was deze wedstrijd een afsluiting van een driedaags trainingskamp in Hellevoetsluis. Twee proefspelers. Leandro Kappel en Elroy Pappot, kregen de kans om zich aan trainer Ernie Brandts te bewijzen. Na dit weekeinde zal een beslissing over hen worden genomen.

De wedstrijd kwam maar traag op gang, de amateurs van Goes konden lange tijd eenvoudig bij blijven. Mart Lieder maakte de enige treffer voor rust. Pas na de thee barstte het doelpuntenfestijn los. Eerst kreeg Goes een strafschop die door Rick de Punder werd benut. Everon Pisas herstelde al snel de voorsprong van Dordt, die daarna in luttele minuten werd uitgebreid naar 1-5. Alisic, Meulens en Kousemaker waren verantwoordelijk voor deze treffers.

De volgende oefenwedstrijd staat gepland op zaterdag 12 juli, dan speelt FC Dordrecht op het terrein van WNC in Waardenburg om 15:00 uur tegen FC Den Bosch.

Foto’s: Erwin Spek

Bekijk ook de interviews van RTV Rijnmond met Gérard de Nooijer, Ernie Brandts en Adnan Alisic: