Willem II te sterk op de Krommedijk

FC Dordrecht heeft vanavond niet kunnen winnen in eigen huis. Tegenstander Willem II was met 4-0 te sterk voor de Schapenkoppen.
Al na zes minuten wist Armenteros namens de Tilburgers de score te openen. Tien minuten later was het Sahar die na een voorzet van Andrade de stand op 2-0 bracht. Dordrecht kreeg maar geen grip op de wedstrijd, terwijl de Tilburgers zonder problemen de voorsprong vasthielden.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spel, nog steeds kon Dordrecht geen vuist maken. Trainer Brandts bracht Ten Voorde en Pisas erin voor Meulens en Danso. Ondanks de versterking was het wederom Armenteros die Kurto wist te verschalken. Ten Voorde kwam dichtbij de 3-1 maar kopte net naast. FC Dordrecht bleef geloven in een treffer maar miste de kracht om de bal achter Lamprou te krijgen. Willem II bleef zonder moeite overeind. Uiteindelijk was het Ondaan die de eindstand in de slotseconden op 0-4 wist te brengen.

Scoreverloop: 6. Samuel Armenteros 0-1, 16′ Ben Sahar 0-2, 54′ Samuel Armenteros 0-3, 90′ Terell Ondaan 0-4.

FC Dordrecht: Filip Kurto, Jeffry Fortes, Iliass Haddad, Funso King- Ojo, Rihairo Meulens (Ten Voorde/61), Robin Gosens, Joris van Overeem, Erixon Danso (Pisas/61), Ricky van Haaren, Josimar Lima, Ibrahima Touré ( Lieder/74)

Willem II: Kostas Lamprou, Freek Heerkens(vd Struijk/34), Jordens Peters, Robbie Haemhouts, Samuel Armenteros (Braber/87), Ali Messaoud, Bruno Andrade (Ondaan/67), Ben Sahar, Dries Wuytens, Stijn Wuytens, Mitchel Dijks.

Scheidsrechter Vink gaf geel aan Dries Wuytens ( Willem II) en Jeffry Fortes (FC Dordrecht)

Foto’s: Erwin Spek