Punt op de Krommedijk

dordrecht - cambuur

FC Dordrecht heeft op de Krommedijk met 0-0 gelijkgespeeld tegen SC Cambuur. De ploeg van Jan Everse komt hiermee op zeventien punten met nog twee wedstrijden te gaan.

Het wilde maar geen spektakel worden van beide kanten op zondagmiddag ondanks dat de gasten uit Leeuwarden snel de aanval zochten. Het leverde een aantal spannende momenten op waarin Troost – Ekong bijna een voorzet van Narsingh in eigen doel schoot en Steblecki de paal trof. De Dordtenaren waren ook niet gelukkig met hun doelpogingen, Pisas kwam het dichtst bij een treffer maar ook die ging naast.

Na rust was het wederom Cambuur die het initiatief nam. Rosheuvel was dichtbij een treffer maar raakte de paal. Aan de andere kant werd een inzet van Pisas tegengehouden door Nienhuis. De strijd laaide even op maar ondanks de kansen van de gasten ( Ogbeche kwam net te kort om een voorzet in te tikken en Barto schoot in kansrijke positienaast).

Vlak voor tijd was het Korte die het publiek deed opveren maar ondanks de mooie actie wist hij keeper Nienhuis niet te passeren.

Opstellingen

FC Dordrecht: Kurto; Fortes, Troost-Ekong, Haddad, Gosens(81’Peersman), Klaiber (75′ Touré), Van Haaren, Van Overeem, Korte, Ten Voorde, Pisas (81′ Goossens).

SC Cambuur: Nienhuis, Reijnen, Andriuskevicius, Pereira, Narsingh, Rosheuvel(71’ De Ridder), Ogbeche, Vd Streek (57’ Barto), El Makrini, Steblecki, Mac Intosch (30’ Bijker)

Bijzonderheden: Scheidsrechter Van den Kerkhof gaf geel aan Troost-Ekong (FC Dordrecht) en Andriuskevicius, Reijnen (SC Cambuur)

Foto’s: Erwin Spek

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01