FC Dordrecht wint ook in eigen huis

De selectie is nog niet compleet maar FC Dordrecht is goed van start gegaan in de voorbereiding voor het aankomende seizoen.
Na de gewonnen wedstrijden tegen respectievelijk WNC, Regioteam en RKC werd de vierde oefenwedstrijd op rij door FC Dordrecht gewonnen.
Tegenstander RKSV Leonidas werd woensdag 15 juli op de Krommedijk met 3-1 verslagen.
Ibi Touré scoorde tweemaal in de eerste helft, na de rust zorgde Jeffry Fortes voor de 3-0 op het scorebord.
Vervolgens vielen bij FC Dordrecht Jeroen Lumu, Alvin Daniels, Danzell Gravenberch en Noël Goossens uit met blessures waardoor er met 10 man verder moest worden gespeeld.
Ibrahim El Morabit maakte vlak voor tijd de eretreffer voor Leonidas.

Vrijdag 17 juli vertrekken de spelers naar het trainingskamp in Hellevoetsluis.
Zaterdag 18 juli komen ze weer in actie in de oefenwedstrijd tegen de Zeeuwse selectie bij VCK in Koudekerke.