Fantastische start FC Dordrecht

FC Dordrecht is goed begonnen aan de competitie. Met een 3-1 overwinning tegen FC Eindhoven was het feest op de Krommedijk.

FC Eindhoven opende de score na 22 minuten. Deschilder wist op aangeven van Vandeputte de bal binnen te koppen.
Nog geen tien minuten later kopte Josimar Lima vanuit een corner van Jeroen Lumu de gelijkmaker binnen.

In de tweede helft, met kansen voor beide ploegen, was het Alvin Daniels die FC Dordrecht op voorsprong hielp. IN de 55e minuut schoot hij, op aangeven van Josimar Lima, de 2-1 binnen.

Eindhoven drong daarna aan op de gelijkmaker, maar de ‘blauw-witten’ wisten keeper Robbert Te Loeke niet te passeren.
Uiteindelijk was het Ibrahima Touré die alle Brabantse hoop in de bodem sloeg. Hij scoorde diep in de blessuretijd de 3-1.

Scoreverloop
23′ Deschilder 0-1
29′ Lima 1-1
55′ Daniels 2-1
94′ Touré 3-1

Opstellingen

FC Dordrecht: Te Loeke, Lima, Gravenberch,van Wermeskerken (81’Haagen),Touré, Fortes, De Greef, Roorda (68′ Chacon), Lumu (72′ Curiel), Arias, Daniels.

FC Eindhoven: Swinkels, N’Toko, Gunst, Horsten (64′ Koç), van Hout (79′ Van Imschoot), Boere (12′ Van den Hurk), Vandeputte, Deschilder, Rossen, Swinnen, de Wilde.

Bijzonderheden: Scheidsrechter Braamhaar gaf geel aan Alvin Daniels en Josimar Lima (FC Dordrecht)

Foto’s: Erwin Spek