Schreeuw FC Dordrecht naar een goed einde!

achdor29

De vreugde voelde als een kampioenschap. De explosie van blijdschap na de gelijkmaker in Groesbeek gaf een kick en het vertrouwen om de opdracht van dit seizoen te volbrengen. Vrijdag in de laatste thuiswedstrijd kan FC Dordrecht het behoud van de Jupiler League op eigen kracht veilig stellen, nog één overwinning heeft onze club nodig om de klus definitief te klaren. De support bij Achilles ’29 was een belangrijke steun voor de spelers en bood bovendien een sfeervol decor. Tegen FC Emmen is die steun ook heel hard nodig. Nog één keer met z’n allen achter de ploeg om de noodzakelijke overwinning binnen te schreeuwen.

Voor de afsluiting van het seizoen in het eigen Riwal Hoogwerkers Stadion heeft FC Dordrecht de toegangsprijzen voor alle rangen met 50% verlaagd om zo veel mogelijk mensen binnen de poorten te krijgen. Met z’n allen moeten we nog één keer alles geven om het doel te bereiken.

Neem familie, vrienden en buren mee. Voor een paar euro is het mogelijk om er met elkaar een goed idee van te maken.

Bestel kaarten in onze online ticketshop of vrijdagavond aan de kassa.

 

 

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01