Riwal en FC Dordrecht verlengen hoofdsponsorschap

Contract ondertekening Riwal FC Dordrecht

Riwal Hoogwerkers blijft ook het komende voetbalseizoen hoofdsponsor van FC Dordrecht en naamgever van het stadion. Maandag werd het nieuwe contract, dat loopt tot medio 2018, ondertekend in het Riwal Hoogwerkers Stadion.

“We zijn uiteraard heel blij met deze contractverlenging”, aldus voorzitter Ton Rietdijk. “Riwal gaat het twaalfde jaar in als hoofdsponsor en is daarmee de langstzittende hoofdsponsor in het betaalde voetbal. Dat zegt alles over de betrokkenheid en het vertrouwen in het beleid van het nieuwe clubbestuur. Deze steun is voor ons heel belangrijk voor de realisatie van de vernieuwbouw van het Riwal Hoogwerkers Stadion.”

Ook Marketing Manager Kris Desmedt van Riwal is zeer content met de nieuwe contracten. “De verlengingen bevestigen de hechte relatie die Riwal heeft met FC Dordrecht. Riwal is van oorsprong een Dordts bedrijf en wil dat graag zichtbaar uitdragen en de successen delen met klanten en medewerkers.”

Foto: Thymen Stolk Fotografie

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01