Terence Groothusen tekent voor 2 jaar

groothusen

FC Dordrecht heeft zich verstrekt met Terence Groothusen. De 20-jarige spits maakte de eerste weken veel indruk op de trainingen. Daarbij heeft de fysiek sterke spits de technische staf weten te overtuigen en hij heeft daarmee een contract verdiend. In de oefenwedstrijd tegen FC Oss was Groothusen de uitblinker.

Hij heeft daardoor een contract verdiend voor twee jaar met een optie voor drie jaar. Groothusen, vorig jaar nog speler van eerste klasser HFC Edo, krijgt daarmee de kans om zich te ontwikkelen als tweede spits achter Arias. Marco Boogers ziet veel potentie in Terence Groothusen. Hij denkt dat Groothusen in de voetsporen kan treden van andere goede spitsen die FC Dordrecht heeft voortgebracht.

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01