Marco Boogers stopt als technisch directeur FC Dordrecht

Marco-Boogers

Vanaf 2001 was Marco Boogers technisch verantwoordelijk bij FC Dordrecht. Die gehele periode heeft hij zich met een enorme gedrevenheid ingezet voor “zijn” FC Dordrecht. Absoluut hoogtepunt en bekroning van zijn werk was natuurlijk de promotie naar de eredivisie. Een promotie die werd gerealiseerd met een buitengewoon bescheiden (en eigenlijk onmogelijk) budget. Door zijn netwerk, inzet, creativiteit, oog voor talent en onderhandelingsvaardigheden heeft hij steeds kans gezien om een chronisch gebrek aan geld te compenseren. Het sportief mindere seizoen 2016/2017 was ook voor hem persoonlijk zeer teleurstellend. Nog eenmaal heeft hij zich hiervoor sportief willen revancheren. Dat heeft hij gedaan met de samenstelling van de nieuwe selectie. Hij is ervan overtuigd dat Dordrecht dit seizoen weer positief zal verrassen.

Marco Boogers heeft besloten dat dit een juist moment is om zelf een stap terug te doen. Dat hij verdwijnt uit het betaald voetbal lijkt overigens zeer onwaarschijnlijk. Zelf zegt hij: “Natuurlijk ga ik nu eerst op vakantie, maar daarna sta ik open voor een nieuwe uitdaging. En ik ben blij met de businesskaarten voor het leven, die ik als blijk van waardering heb gekregen van mijn club FC Dordrecht. Want dat blijft het”.

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01