Peter Drijver nieuwe manager technische zaken

peter drijver 2

FC Dordrecht heeft de vacature manager technische zaken intern ingevuld. Peter Drijver neemt de taken over van Marco Boogers, die recent afscheid heeft genomen van FC Dordrecht.

De club wil een herkenbaar technisch beleid voeren met daarin een belangrijke rol voor de jeugdopleiding. Een logisch gevolg daarvan is dat er voor Peter Drijver gekozen, omdat hij de afgelopen 17 jaar mede de jeugdopleiding van FC Dordrecht heeft opgezet en geprofessionaliseerd tot een nationaal niveau.

De nieuwe manager technische zaken is eindverantwoordelijk voor het te voeren beleid. Hierin wordt hij ondersteund door een technisch platform van totaal vijf personen. Dit platform is een afspiegeling van het Dordtse voetbal met veel ervaring en kennis in het voetbal.

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01