Tweede oefenzege in de winterstop

noordwij

FC Dordrecht heeft ook de tweede oefenwedstrijd van de winterstop gewonnen. Hoofdklasser VV Noordwijk werd met 3-4 verslagen.

 

Vanwege blessures van Amevor, Alkan, Bliek en Breedijk stond gelegheidsduo Stankov en Bakker centraal achterin. De dordtenaren begonnen sterk aan de wedstrijd en krijgen al snel goede kansen. Na vijf minuten bracht Lima Duarte Lopes van dichtbij FC Dordrecht op voorsprong. Hieraan ging een solo en een voorzet van Calcan vooraf. Noordwijk kwam echter via een kopgoal van Wendt weer snel op gelijke hoogte. Door het goede aanvalsspel kwamen de Schapekoppen in de eerste helft nog tweemaal op voorsprong. Na een zaalvoetbalaanval met Hamer en Mahmudov gaf Arias het laatste tikje voor de 1-2. Een corner van VV Noordwijk bleef hangen, waardoor Ten Hoope de stand weer rechttrok. Als Arias alleen op de keeper tegen de doelman aanschoot, kon Mahmudov in tweede instantie scoren. Nog voor rust was de stand weer in evenwicht, als Westdijk de bal langs Janssen schoof.

In de tweede helft had FC Dordrecht weer het overwicht en de kansen. Maar het duurde tot vlak voor het eindsignaal voor Mahmudov, net als Calcan uitblinker, de winnende maakte. Van afstand schoot hij de bal op schitterende wijze binnen.

 

Opstelling FC Dordrecht: Janssen; Delorge (’63 Gurcuoglu), Stankov, Bakker, Statia; Hamer (’90 Cheng), Mahmudov, Rosenthal; Lima Duarte Lopes (’67 Mutzers), Arias, Calcan (’71 Dos Santos)

0-1 Lima Duarte Lopes

1-1 wendt

1-2 Arias
2-2 ten hoope
2-3 Mahmudov
3-3 Westdijk
3-4 Mahmudov

 

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01