Voorbeschouwing Jong AZ – FC Dordrecht

Dordrecht - Jong AZ

Morgenavond spelen de Schapekoppen tegen Jong AZ. FC Dordrecht heeft een winstpercentage van 100% tegen de Alkmaarders, er werd namelijk slechts één wedstrijd tussen beide partijen gespeeld. Eerder in het seizoen werd er in het Riwal Hoogwerkers Stadion met 3-2 gewonnen van Jong AZ. De goals bij Dordt werden gescoord door Calcan, Mahmudov en de inmiddels vertrokken Mailson Lima Duarte Lopes.

Joris Kramer speelde vorig jaar voor FC Dordrecht op huurbasis van Jong AZ. De middenvelder zit nu terug in de selectie van Jong AZ.  Er zijn diverse spelers die voor beide clubs hebben gespeeld maar bij één speler willen we even stilstaan. Arno Schaap is een ex-speler van beide clubs. De middenvelder debuteerde in het betaald voetbal bij FC Dordrecht in het jaar 1998. Na twee seizoenen verhuisde hij in 2000 naar AZ. Arno overleed in 2004 aan de gevolgen van een hartstilstand op het veld. Deze verschrikkelijke gebeurtenis vond plaats tijdens de wedstrijd van zijn toenmalige club Hilversum.

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01