Thijs Timmermans tekent voor twee jaar bij FC Dordrecht!

timmermans-template

Thijs Timmermans heeft een contract getekend voor twee seizoenen plus een optie op een extra jaar bij FC Dordrecht. Thijs begon bij de Hazerwoudse Boys en werd gescout door ADO Den Haag. Bij de Hagenezen doorliep hij de gedurende zeven jaar de jeugdelftallen. Hij verliet ADO Den Haag voor ARC maar keerde afgelopen winter terug bij Jong ADO. Nu verlaat hij de Haagse profclub alweer om een avontuur te beginnen bij de Schapekoppen. De 19 jarige Thijs is een verdedigende middenvelder die ook op de 8 of de 10 kan spelen. Dit seizoen speelde hij voor Jong ADO en trainde hij regelmatig mee met het eerste elftal. Wij wensen Thijs heel veel succes en hopelijk kunnen we samen met Thijs hoogdagen beleven aan de Krommedijk.

Gerelateerd nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01