Den Bosch in extra tijd langs FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch in de extra tijd verloren met 3-4. De Brabantse bezoekers kwamen in de 93e minuut langszij.

FC Dordrecht begon de wedstrijd zonder de geblesseerde Johan Versluis en Didi Longuet. Daarnaast kon trainer Henny Lee niet beschikken over de geschorste Railey Ignacio en Nick Coster. FC Dordrecht kwam wel op voorsprong via een hard afstandschot van Bart van Hintum, maar zag Verbeek namens de bezoekers de gelijkmaker scoren.

FC Dordrecht aanvaller Eric Quekel zette Dordt andermaal op voorsprong, maar Van Weert scoorde 2 maal in 5 minuten voor Den Bosch. In de 89e minuut was het invaller Jongebloet die een punt leek te redden voor FC Dordrecht, maar Verbeek gooide namens de bezoekers roet in het eten.

FC Dordrecht speelt a.s. donderdag thuis tegen NEC in het kader van de KNVB beker, aanvang is dan 20.00 uur.